Сочни фотографии од највкусната храна пресечена на половина

Дуото од Њујорк, фотографот Бет Галтон и стилистот за храна Шарлот Омнес се здружија и направија нова серија на извонредно привлечни слики.
„Најважниот дел од процесот е донесување на одлуката што би било интересно да се пресече на половина“, вели Омнес.

Тие, исто така, објавија видео зад сцената за тоа како ги дизајнираат и прават фотографиите, иако одредени аспекти на сложениот процес остануваат мистерија.

„Овој проект отвара свет од она што има внатре во работите кои ги јадеме. Со сечење на половина на овие оброци го надминуваме апетитот и желбата, и ја истражуваме внатрешноста на овие продукти“, објаснува Галтон.

Сепак овие фотографии се толку примамливи што сигурно ќе ви дадат желба да се почастите барем со еден сладолед.

Прочитајте и:  „КОНТРАСТИ“ НА САКУ пред битолската публика

Frozen in time: Still-life photographer Beth Galton and food stylist Charlotte Omnès teamed up again to create the second in their Cut Food series, a collection of conceptual photos depicting foods and drinks sliced neatly in half

Edible sculpture: The extraordinary views of very ordinary culinary items were designed, in part, 'to make people think... how did they do that?' according to the creative pair

Visual trick: Some of the food items are relatively straight forward to cut cleanly in half, others, like the iced soda have to be set in gelatin first in order to solidify the liquid

All the trimmings: Quite how they mastered some of the more elaborate food surgeries is unknown

Delicious: Food stylist Ms Omnès said of the process: 'I enjoy making food that tastes wonderful, but I really like playing with my food too'

A different perspective: These perfectly poised chunks of fried chicken certainly do look appealing

Food porn: This box of creamy mashed potatoes, which is being drenched in a stream of brown gravy, is so beautifully captured it looks almost like a sculpture

Splash: The carton of popcorn was first photographed alone, after which an unidentified orange liquid is poured over the top of it 'until we ruin it,' says Ms Galton

Laborious: Some photos took around three hours to prepare while others took much longer, according to Ms Omnes

Trial and error: 'The most important part of the process is deciding on what would be interesting cut in half,' Ms Omnes explains

- Реклама -