СКОПСКА ВОЖЊА

Еве ме мене повторно со текст за читачката елита. Фаворити и аутсајдери! Мојот следен канал е 365.com.mk, као ќоше на кој ќе иам доволно...

Доста ни е!

Како да се излезе од оваа наша македонска катакомба? Хуморот, разговорите за спорт, музика, хуманост, филм,и секаква фора на живот, целосно замреа. Приказната за...

Џабе си од Скопје ако не живееш скопски!

На 26-ти јули 1963 година Скопје го потрефи катастрофален земјотрес од кој речиси 80 % од градот беше разрушен, а многу луѓе загинаа и...

Аеродромска тренерка и Центарска класика

Застанат бев пред излог и се ѕверев у два артикли. Лево на излогот, комплет долна и горна црна Адидас тренерка и десно една комбинација...

Езеро Треска! Ласта за последен пат

Остана празен базен и суво корито. Околината само да знае да збори. Кој се нема затрчано од бетонот на езерце Треска и не напраил...