Таг: Шева

„Ноќна мора“ трибјут: Кога Шева и силната загрепска екипа, владееја со...

Беше тоа далечната 1992 година, поточно вечерта во 10 часот на 3ти Октомври кога беше емитувана првата емисија „Ноќна мора“ на Жељко Малнар. Самиот Малнар...