Таг: риалити

По сé изгледа, конечно ќе дочекаме да видиме луѓе како умираат во реално шоу на телевизија. Не дека го чекавме, ама со оглед на тоа...

Пред некои шест месеци, едно типче по име Џереми Мек Конел беше познат (само за некои) како бивш Мистер на Ирска, кој патем се...