Таг: Кустурица

Емир Кустурица: Да се занимавате со политика на Балканот е како...

Преземено од Радио МОФ Прославениот српски режисер Емир Кустурица изјави дека себеси не се гледа во политиката и дека во денешно време да се занимаваш...

Повеќе не се кријат – Младиот принц е во врска со...

Александар III и Дуња Кустурица пристигнаа заедно на прославата на 70-тиот роденден на претстолонаследникот и потврдија дека се заљубени. Иако со месеци успеваа да ја...