Сериозно креативна улична уметност

И покрај поплавата од улична уметност на интернет, ова едноставно не можевме да го одминеме. Кој ли е тој креативен ум што во обичен метален столб гледа НЛО што киднапира крава? Сакаме од таа дрога.

Прочитајте и:  Кога уличните уметници ги „шминкаат“ сообраќајните знаци
СПОДЕЛЕТЕ