Како Еминем ја напиша Lose Yourself

Низ своите стихови Еминем самиот си кажува дека пишувал и во автобус, некогаш со испотени дланки, секогаш кога ќе го пукне инспирација, а и дека често заборава што напишал. Сликава од првичната пишана верзија на Lose Yourself објаснува многу.

Од сите овие „шкртаници“ излезе ова:

А пред да излезе верзијата што сите ја знаеме, Lose Yourself звучеше вака:

СПОДЕЛЕТЕ