Масивни врнежи од снег (тајмлапс видео)

Ако не сте гледале тајмлапс видео од наврнување на снег (како нас), сте пропуштиле многу убавина и неутрализиран стрес.

Еве уште едно.

Прочитајте и:  AR симулација: Зошто да го чистиш кровот на колата од снег
СПОДЕЛЕТЕ