Danny Boy: Краток филм за тоа да се биде нормален меѓу будалите

СПОДЕЛЕТЕ

Ако застануваш и погледнуваш околу себе и ништо не ти е јасно, од сам старт ќе знаеш дека филмчево ти е другар.

Прочитајте и:  Неколку супер сај-фај постери од филмови од 50-тите и 60-тите