Таг: врапче

Видео што топли

Врапче залепено за замрзната шипка. Во негова близина, човек, во секоја смисла на зборот.

Ова среќно врапче беше спасено од сигурна смрт

Доколку оваа птица ја немаше таа среќа да ја пронајде овој грижлив Imgur корисник, денес сигурно таа немаше да биде жива. Имено, откако заедно...

Необично пријателство меѓу врапче и 12 годишно момче

Мачките и кучиња се  најдобрите пријатели на човештвото од животинско царство уште од античките времиња, но може  да се формира пријателство  меѓу луѓето  и...