Таг: топли

Видео што топли

Врапче залепено за замрзната шипка. Во негова близина, човек, во секоја смисла на зборот.

Волнени фустани – топли, пријатни и модерни

Доколку ви здодеа зимското слоевито облекување, време е да си купите топол, мек и удобен волнен фустан. Можете да го носите во различни прилики, од...

Toпли раце – топло срце

Луѓето со топли раце се повеќе склони кон кооперативно однесување, отколку оние со студени. Такви се заклучоците од експерименталното истражување на група психолози под водство...