Таг: шовинизам

Пациентите на проститутките

По дифолт, проститутките немаат привилегија да бираат клиенти, а и без тоа е тешко преку телефон или кратка средба да знаеш каков ќе биде...

Ништо не е поважно од кафето (видео)

Светот бил значително различен од денешниот, пред само педесет години. Тогаш, на пример, најважното нешто што жените требало да знаат да го направат било...