Таг: повисок

Данил Хармс: Човекот што сакал да биде повисок

Еднаш еден човек со просечна висина рекол: „Би дал сé само да можев да бидам барем малку повисок“. Уште не завршил со реченицата, кога пред...

Збогувајте се со скролањето – iPhone 5 (видео)

Подолгиот, но не и поширок дисплеј на новиот iPhone 5 ќе ви овозможи да ставите крај на мачното скролање. Сега ќе можете да ја...