Таг: клиенти

Пациентите на проститутките

По дифолт, проститутките немаат привилегија да бираат клиенти, а и без тоа е тешко преку телефон или кратка средба да знаеш каков ќе биде...

Клиентите сами ќе го изберат името на новиот модел на Subaru

Subaru побара помош од клиентите и фановите на брендот за изборот на име на новиот кросовер, кој треба да стане наследник на моделот Tribeca.   Според...

Само со помош на добра тактика, можат да се привлечат клиенти

Тактиката е особено важна во маркетингот, бидејќи тоа е она што на крајот го прави вашиот клиент задоволен од сработеното. Токму таа ја мотивира одлуката...

Проститутка напишала писмо до сопругите на своите клиенти- Ова треба да...

На неа тоа ѝ е работа, а на нив „издувен вентил“. Дали е ова само оправдување или рационално објаснување на најстариот занает на светот? Проститутката...

„Знаци“- Кул нов ресторан кој располага само со глуви келнери

Уникатнен ресторан ги отвори вратите во Торонто, Канада минатиот месец, и е прв од ваков вид во Канада.   Ресторанот е наречен „Знаци“ (Sings) и располага...

Toпли раце – топло срце

Луѓето со топли раце се повеќе склони кон кооперативно однесување, отколку оние со студени. Такви се заклучоците од експерименталното истражување на група психолози под водство...

Кој друг е поврзан на Wi-Fi мрежата што ја користите? Има...

Сеедно дали се обидувате да ги поправите перформансите на вашата Wi-Fi мрежа, дали се обидувате да видите колку е мрежата преоптоварена или едноставно сте...

Бизарни барања од клиенти претворени во комични постери

Сте ја посетиле некогаш страната Clients From Hell? Доколку сте барем малку креативни и поседувате смисла за хумор, оваа веб-страница навистина ќе ве насмее....

Дали би откупиле туѓа пропадната свадба?

Калифорниска фирма  препродава комплетно организирани свадбени церемонии од кои несудените младенци се откажале. Една фирма во Калифорнија за организирање на свдби нуди необична услуга -...

App.net собра 600.000 долари за слободна верзија на Твитер, без реклами...

Кога еден сервис е бесплатен, тогаш клиентите на сервисот се компаниите што се рекламираат и најчесто корисниците стануваат незадоволни. Затоа, App.net собира средства за...

Нови, претерано сексуални реклами за Go Daddy (видеа)

Сексот продава. Исто така и метасексот. Go Daddy нема проблем да им каже на своите клиенти дека користи раскошни жени за да ги намами...

Одгледување муви како бизнис

Во мала провинција во Кина, една жена изградила фарма за муви, каде овие летачки досади ги одгледува за пари, нарекувајќи ги „убави мали ангели“. Во мала провинција...