Таг: кама сутра

Кој вели дека животот во Советскиот Сојуз бил досаден? Додека ние сме се воодушевувале на Кама Сутра, тие си имале свој сопствен еротски учебник. Во...

Парови ги испробаа позите од прочуената книга - резултатот е пресмешен.Сите знаеме што претставува книгата „Кама сутра“. Безброј различни сексуални пози кои се толку...

Кој вели дека животот во Советскиот Сојуз бил досаден? Додека ние сме се воодушевувале на Кама Сутра, тие си имале свој сопствен еротски учебник.Во...

Кама Сутра е древна индиска книга од санскритската литература на тема ероткса љубов. Автор на книгата, хиндустичкиот филозоф Маланага Ватсјајана не ја напишал во форма...

Во 2011 година „Penguin Books“ и дадоа задолжение на француската илустраторка Малика Фавре да ја илустрира насловната страница за Кама Сутра. Но, наместо да...

Емили Хајле тврди дека ги  испробала сите 365 опишани во Кама сутра  со своето момче Крис Елтеринхам, пишува Дејли меил. Двајцата излегувале две години,...

Ако употребите некои од овие источни секс специјалитети, вашиот партнер ќе ви биде вечно благодарен.Jen-mo Ова е техника која ќе му овозможи на вашиот партнер...

Французинот Жан-Ивс Блонде првпат го состави пластичното одело во 1994 кога беше само студент на дизајнерската школа во Париз. Овој пронајдок овозможува и брзини до 90км/ч...