Таг: FM

Првата земја што ќе се откаже од FM радио

Неделава Норвешка ќе почне да ги гаси FM радио станиците во некои области, а планот е до крајот на годинава да бидат изгасени сите FM...

Дигитално радио до 2017

Љубителите на радио изгледа ќе мора да почекаат уште неколку години додека овој уред не стане дигитален.Љубителите на радио изгледа ќе мора да...

Screamer Radio:Стотици онлајн радио станици

Имате многу малку причини зошто би слушале FM радио, бидејќи е веќе застарен медиум со мал избор на музика, преполн со реклами. Последните неколку...