Таг: Емир Кустурица

Емир Кустурица: Да се занимавате со политика на Балканот е како...

Преземено од Радио МОФ Прославениот српски режисер Емир Кустурица изјави дека себеси не се гледа во политиката и дека во денешно време да се занимаваш...

Смртта е непроверена гласина – Емир Кустурица

Смртта е непроверена гласина е дневник составен од седумнаесет поглавја и исто толку автентични, провокативни и неверојатни приказни во кои Кустурица ги разголува своите...