Таг: Dick major

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “ДЕНОВИТЕ НА ДЕНОТ НА БЛАГОДАРНОСТА“ (IV Поглавје)

„Додека исплашено ги изодував последните чекори пред да пристигнам до мојата соба која беше на средината од долгиот ходник на вториот кат, забрзав како...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “TEEN ROM-COM“ (III Поглавје)

„Five minutes everybody!”, нѝ довика возбудената менаџерка на продукција кога го протна дебелиот сурат во машката гримиорна. Коцкастите наочари ѝ паднаа на земја додека ја...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “ПРВИОТ МАКЕДОНЕЦ” (II Поглавје)

„Медијаторката се ококори уште повеќе и помислив дека сините топчиња за голф ќе ѝ излетаат од главата додека во slow motion си ја префрлував...

Сезона 2: СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “ХАСАН И ОСАМЕНАТА ЅВЕЗДА” (I Поглавје)

Мимоза беше во шок зошто веќе прскав, беше премногу доцна за да ме тргне на страна и само панично на радовишки ми кажа: „Немој...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “НАЈДОЛГИОТ ПАТ“ (XII ПОГЛАВЈЕ)

“Не ми беше важно ништо освен цицките на Памела и ако патот до нив значеше сина карирана кошила и вадење на сите минѓуши тогаш...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “ВИКЕНД ВО ДАЛАС“ (XI Поглавје) 18+

“Велеградските светла ме земаа под свое и се загубив во вселена од шарени тријаголници и блескави хексагони.“ Dick Major „Hey, little Macedonian lover“, ми кажа малечката...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “GOLDEN BOY“ (X Поглавје)

„Oh my Lord! Pit, get yourself together young man!“ ми кажа Г-ѓа Мејпл кога виде дека имам најбезобразно очигледна ерекција што еден кретен тинејџер...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “КОКА КОЛА“ (IX Поглавје)

“Додека ги поврзував ѕвездите во нивните предисториски соѕвездија, каишот на Орион се разврза во небесен бич кој ме плесна со сета сила и сфатив...

СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА “СТРАВ И ОМРАЗА ВО МАНГУМ” (VIII Поглавје)

“До душа, имаше и поинтересни сељанчици кои изгледаа далеку по-порно од Зои, но околу нив имаше цели генгбенг групи од начукани реднеци и сигурно...

“СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ ЗЛОСТОРСТВO И КАЗНА (VII Поглавје)

“The principal will see you now, ми кажа секретарката и со спуштен поглед ми укажа да влезам во канцеларијата на директорот кој го имаше...

“СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ РОЗЕ КАДИЛАК (VI Поглавје)

“Како џанак у криза, се расплакував кога и да чујам песна од Витни Хјустон. Плачев на срцепарателни филмови па дури и на документарци за...

„СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ АМЕРИКАНСКА ПИТА (V Поглавје)

“Секогаш носеше дреч розев кармин, имаше вештачки нокти како црнкиња што работи у МекДоналдс и стомак на фалти кој дури не се ни обидуваше...

„СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ ПИСМА ДО ДОМА (IV Поглавје)

“Костадинка ме примети и сé уште во slow motion, почна да ми се окезува со разлигавена и крајно безобразна насмевка на која како да...

„СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ ДОСЕЛЕНИЧКАТА ДРЖАВА (III Поглавје)

“Беки беше разведена од богат адвокат од Тулса кој ја развел зошто во тоа време не можела да одолее на водоводџии, односно на Мајк...

„СЕЌАВАЊА НА АМЕРИКА“ СОНЧЕВАТА ДРЖАВА (II Поглавје)

“„Шо е сат време - пет минути работа“ е античкото охридско разбирање за теоријата на релативноста, чија длабока суштина ме просветли кога четири саата...