Таг: 1999

Дејвид Боуви во интервју од 1999-та: Интернетот е вонземјанин на Земјата

Во 1999 година, Дејвид Боуви даваше интервју за БиБиСи. Рече дека ако бил дете од 90-тите, немало да стане поп-ѕвезда, туку најверојатно опседнат со...

Луѓето полудеа кога Стив Џобс зборуваше за wi-fi во 1999 година

Денес го прифаќаме wi-fi -то за нешто сосема нормално. Во 1999 година, сепак, бежичниот интернет беше неверојатна атракција. Ова видео покажува како Стив Џобс...