Приказни од булеварот

ЧАЛАМОТ И ОРОСПИЛУКОТ ВО СТАРО И ДЕНЕШНО СКОПЈЕ

Кој е од онаа вунтраста генерација, шо ги има живеено златните времиња на правиот скопски мангуплук? Мотање риби, мотање гидан на Застава 101, руки...
- реклами -

Ново на 365