Приказни од булеварот

ТЕТОВАЖАТА СИ ПЛАЧЕ НА ЧОБАНСКА КОЖА

Тетоважа на рука и ракавот кренат. Тетоважата многу ретко има поента со личноста која ја носи, туку онака помодарски се жигосува кожата колку да...

ЉУБОМОРНИОТ И ПОСЕСИВНАТА КАКО ПИЈАНИОТ И БУДАЛАТА

Лажно е доловена слика за љубовта у песните на Адил,Милица и останата боранија. По цели деној паројте да се заедно, да се гњават од...

ПРИРАЧНИК ЗА BLOW JOB

Ако мислите кукли дека стручно се имате испраксирано у давањето на blow job услуги , гадно сте се заебале. Имате и тоа поприлично школо...

ПО СКОПСКИВЕ НОЌНИ КЛУБОВИ, НАЛИК НА КОЊСКИ ШТАЛИ

Нашата ебана метропола е во последен стадиум на хибернација. Метропола е наречена од оние кои у животот свој не отерале подалеку од Катланово на...

НА ТИ ПОПЕ РАКА

Духовноста е корисна работа за секој човек. Но тоа не значи дека и оние кои ја проповедаат истата, некогаш се корисни за верниците и...

СМРТТА И ПЕРВЕРЗНИТЕ МАЧКИ, СЕСТРИ СЕ ПО ПРИРОДА

Смртта е деликатна тема и ретко кој сака да разматра и со неа да полемизира. У својот живот неколку пати сум ја погледнал кучката...

ОНА ИМА CV ЗА РАБОТА И ФРИЗУРА ШО Е У ТРЕНД

Време е за почеток на граѓанска војна. Време е интелектот да го избие сељачизмот и примитивните нагони кои ни го водат овој усран колектив...

ВАШЕТО ЛИЦЕ НЕ ЗВУЧИ ПОЗНАТО

Народецов наш пак ќе се нацрта пред ТВ приемниците пошто се најавува некое ново неповторливо шоу! У недостаток на наша македонска продукција и на...

ЗА ПЛЕСКАЧИТЕ И ОГОВАРАЧИТЕ

Логично би било текстов да го започнам со нашиот најактуелен плескач у периодов што изминува, мистер Лаки и неговото  пиле од предузеќето.Али така би...

НА ДВА ЧЕКОРА ОД ЧОВЕЧНОСТА

Ги живееме деновите кога во грлото ни горчи кнедла, која не сака ниту внатре ниту надвор. Живееме во оние денови кога се срамиме од...

ПИСМО ДО ДРУГАРЧЕТО У ЛОНДОН

Веќе 5 ти ден истура во Скопје. 5 дена неаме видено сонце, како да сме фрлени у некоја дупка брааат. У секој момент очекуваме...

ЗА СКОПСКИТЕ МААЛСКИ ИГРИ

Пред некој ден се проакав низ старо маало, каде како копиљ почнав да ги црпам првите лекции на улицата. Еден парк каде што сеуште...

ЈАКИ СМЕ НА УСТА

Поплавите повторно му се закануваат на Балканот. Србија веќе ја носат повторно водите а нашите ТВ екипи се нацртани таму. Многу не боли за...

ПРОПАСТ ГЕНЕРАЦИЈА

Промашени случаи! Зачнати некаде кога Тито падна у кома и почна да се најавува онаа Братство-единствена заебанција која заврши со 300 000 мртви, геноцид...

УМЕТНОСТ И КОМАР

Седеше во празниот ходник од болницата за лечење зависности. Во раката имаше некој картон и чекаше да му акнат печат и да стане фацата...
- реклами -

Ново на 365