Маркетинг

ЗА НАС

365.com.mk е еден од првите забавни портали во земјава. Уште од 2006 година ги пренесуваме светските и локалните новини од областа на технологијата, дизајнот, адвертајзингот, културата, науката и забавата. Во 2015 поралот добива ново руво, нови содржини и комплетно нов тим, составен од неколку автори.

ПРОСТОР И ДИМЕНЗИИ ЗА ОГЛАСУВАЊЕ

365 Ценовник за огласување (преземи)

За дополнителни информации, изработка на банери и нивна резервација пишете ни на marketing@356.com.mk. При закупување простор на подолг период нудиме попуст.