Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

365.com.mk | October 24, 2014

На врв

Најгоре

Ти реков ми рече

Гемиџијата под фустанот на парижанката

3 јуни, 2013 |

29 Ноември. Роденденот на бившата СФРЈ, создадена во градот Јајце. Ден на кој многу мапеди се присетија на романтичните дани, на љубовните причи како во нивно време филм било за цицка да ја фатиш е на па да и го закопаш. Повеќе…

Шупачки стандарди за шупачки народ (+18)

30 мај, 2013 | | 6 Comments

Психијатри делувајте. Ја молам докторскава фела у државава да ни се обедини и под итно да делува пошо состојбава со народов наш напатен станува алармантна. Повеќе…

Маратон

17 мај, 2013 |

Види вака спортување е прекрасна работа, кога има масовна излезеност уште поубава, амааа… Повеќе…

Четврти круг

9 мај, 2013 | | One Comment

Се шетам викендов околу плоштад, глеам многу сомнителни ликови… Повеќе…

Господо дали сте за шах!

11 април, 2013 |

Уште од мал сакав да научам да играм шах гледајќи го тетин ми кој беше и сеуште е доктор за ова хоби или што и да е веќе, ама ете никогаш не научив да играм профи можеби затоа што немав живци и трпение ама па затоа за фудбал, кошарка и пинг понг станав ЗАКОН. Повеќе…

Сакав да пишам…

28 март, 2013 |

Сакав да пишам нешто убаво, Повеќе…

Пазар

20 март, 2013 |

Многу сакам кога ќе дојде пролет…

Повеќе…

Што сум станал рано!

14 март, 2013 |

Што ми требаше да излезам од дома рано, па уште и да имам работа накај центар!?! Повеќе…

Империја на плоштад

6 март, 2013 |

Си биле Хипо и Чипо, и Хипо му рекол на Чипо “ако не напраиш дует со мене, ќе те наседнам и очите ќе ти излезат иако носиш наочари”. Повеќе…

Сказна

27 февруари, 2013 |

Си била еднаш една девојка по име Снежана, кој била кралска ќерка и бидејќи мајка и починала од болештини при пороѓај со неа(ова за да биде потажно) татко и се преженил со некоја млада, лоша и згодна опајдура(читај Карлеуша) кој и станала маќеа на Снежана. Повеќе…

За добро утро, секое утро

19 февруари, 2013 |

Баш пред некој ден приметив дека секое сабајле паѓам во депресија, и чудна работа исто приметив дека ме држи додека да излезам од дома!?! Повеќе…

Е ајде, де

12 февруари, 2013 | | One Comment

Идам ја така посабајле у маркет по набавка на намирници за дома, ама пошто некако рано, па ни глеам кај идам ни бутур само да завршам работа побрзо. Повеќе…