365.com.mk

20854 ПОСТОВИ 0 КОМЕНТАРИ

Првите недела-две на работа по период на празници како овој новогодишно-божикниот, се искуство кое може да предизвика бура од емоции кај човекот. Ако периодов играте...

Овој пат сé помина без посериозни последици, ама среќата не може да постигне на сите да им биде совозач. Згора на тоа, каде брзаш,...

За добро техно уствари ти требаат пар канти за боја, неколку тенџериња и пвц цевки (инструментот е наречен „тубулум“).

Зар може поинаку? :)

Родени сте по 1983-та година? Честитки, важите за миленијалец! А сега еден краток прирачник, напишан со љубов и грижа, за сè што не е...

Не се само мачките толку заинтригирани од точката од ласерот. Ако помалку се плашевме од пајаците и им дадевме шанса, ова ќе го знаевме...

https://youtu.be/l4p96YvU2ksИма и дел 2: Што ако на местото на Сонцето беа други ѕвезди?https://youtu.be/mUYrCul8A9M

Факт: Ниту еден режисер или сценарист не може да смисли покреативно бегство од затвор од самиот затвореник.  Океј, првиот дел од планот е да се протне...

http://i.imgur.com/nLd5Xh7.mp4

Претставник на германската Зелена партија смета дека Германците кои боледуваат од тешки болести или инвалидитет треба да имаат обезбедени буџетски пари за плаќање сексуални...

Можеби не во денешната форма, но пастата за заби ја има на светов многу подолго отколку што претпоставувате. Почнуваме со 7 милениума порано: 5000 година п.н.е....

Драги читатели, најпрво сакам да ви ја честитам 2017-та и Божиќ, и да ви посакам многу здравје, среќа, љубов, верба и мир. Оваа година...

Д-р Пол Кели од универзитетот во Оксфорд, неодамна истакна дека најчестата форма на модерна тортура е всушност да мораш да станеш и да почнеш...

Изразот Ефект на пеперутката првпат го воведува американскиот научник Едвард Лоренц. Идејата е дека една пеперутка која се наоѓа во Бразил, со замавнувањето на нејзините...