Zulu.mk: Македонски ТВ станици во живо онлајн

zulu.png Zulu.mk е прилично нова веб-страница која ги обединува скоро сите македонски телевизии на едно место, каде програмата се емитува како во живо. Ако немате ТВ картичка во компјутерот, ова е одличен сервис со квалитетна слика која може да ја прикажете и на цел екран. Во комбинација со Sopсast, каде имате избор од неколку стотици странски телевизии, сега може да бидете во тек и со локалните телевизии, без разлика каде и да се наоѓате. [Zulu.mk]

СПОДЕЛЕТЕ