Какво време да очекуваме

Временската прогноза на Квинсленд (Австралија) се обиде визуелно да им долови на жителите дека им се приближува сериозна бура. Изгледа го наебале.

Интернет веднаш ја сконта пораката: „Се чини дека силна пенетрација доаѓа со голема брзина и веројатно ќе донесе многу влажно и ветровито време во внатрешноста“.

Прочитајте и:  Биоцентризам: Времето не постои, умирачката е илузија
СПОДЕЛЕТЕ