Анестезија на забно е подобро од дрога

Не знаеме зошто точно анестезијава што им ја даваат на децата во САД кога им вадат умници прави вака да халуцинираат, ама резултатот секако е забавен. Особено во ова видео, зашто девојчево трипа малку повеќе „надвор од кутијата“.

„Пак ми падна јазикот! Ми ги поправија ли очите? Каде ми е образот? Што е овој кабел? Дали сум е електрична? Зошто сум приклучена во ѕид?“

СПОДЕЛЕТЕ