Градови и облакодери

Сингапур
Сингапур
Шенжен, Кина
Шенжен, Кина
Бангкок, Тајланд
Бангкок, Тајланд
Сингапур
Сингапур
Хонгконг
Хонгконг

Фотографии на 20-годишниот Yik Keat Lee од Сингапур.

Прочитајте и:  The Telegraph: 30 најубави гратчиња во Европа, меѓу нив и Охрид
СПОДЕЛЕТЕ