ВИДЕО: Сабајлево на излез од Скопје – Како да не возиш на замрзнат автопат

СПОДЕЛЕТЕ

Овој пат сé помина без посериозни последици, ама среќата не може да постигне на сите да им биде совозач. Згора на тоа, каде брзаш, а каде можеш да стигнеш?

Прочитајте и:  Споредба: Како тресат 7.3 Рихтерови во Јапонија vs. 5.3 Рихтерови во Скопје
СПОДЕЛЕТЕ