ВИДЕО: Ако на местото на Месечината стоеја други планети

Има и дел 2: Што ако на местото на Сонцето беа други ѕвезди?

Прочитајте и:  НАСА видео: Еволуцијата на Месечината
СПОДЕЛЕТЕ