ВИДЕО: Изградба на пат во Австралија

Австралија изобилува со гол и рамен терен погоден за прави и долги патишта, и тоа максимално го користи. Од една страна со нивните камиони со 110 тркала, од друга – за ваква инстант изградба на патишта.

Прочитајте и:  Католичка црква: 3.066 сексуално злоставени деца во последниве 35 години
СПОДЕЛЕТЕ