Видео: Приказната зад една од најпознатите фотографии

СПОДЕЛЕТЕ

Ја гледаш еднаш и никогаш не ја забораваш – Lunch Atop A Skyscraper.

­

Прочитајте и:  Фотографии во боја од Хитлерова Германија, кои оставаат без здив