Како да направиш чоколадна грамофонска плоча

СПОДЕЛЕТЕ

Ако сакате да се правите фраери пред гости, особено деца (под услов да знаат што е грамофонска плоча).

Прочитајте и:  Новото Тоблероне е инспирирано од Македонија
СПОДЕЛЕТЕ