Throttle/Brake – епизода 38: APEX – The story of the Hypercar

hypercar

Филм за вистинските автомобилски фанатици, во кој главните улоги ги толкуваат најдобрите автомобили на денешницата, нивните креатори, најкомпетентните автомобилски новинари и возачи. Уживајте.

Пишува: Брацо Моралиќ
Пишува: Брацо Моралиќ
Прочитајте и:  Throttle/Brake #45: Враќање на Honda S2000 и Корвета со мотор во средина
СПОДЕЛЕТЕ