Споредба: Како тресат 7.3 Рихтерови во Јапонија vs. 5.3 Рихтерови во Скопје

СПОДЕЛЕТЕ

Скопје, супермаркет, 11 септември, 5.3 степени по Рихтер:

Јапонија, супермаркет, 22 ноември, 7.3 степени по Рихтер:

Прочитајте и:  Свесно го загадуваат воздухот во Скопје, заради профит?!