Неочекуваните секси безобразлуци на кантите за полевање (не е +18)

Еден ден, фотографот Ken Lavey налетува на тема „шуплините на кантичките за полевање“, и тоа резултира со серија од фотографии која се надополнува на еден од неговите претходни проекти. Во тој претходен проект, Кен се обидува да го прикаже еротскиот потенцијал на навидум строго несексуалните предмети од секојдневието, или поконретно – од домаќинството. Нема да тупиме со тој проект, зашто искрено, не ни фати око. Го спомнуваме само во контекст на овој, во кој фотографот забележува дека внатрешните кривини, шуплини и линии на пластичните кантички за полевање, имаат многу сличности со одредени облини, шуплини и линии на човечкото тело – и тоа облини и шуплини кои по дифолт асоцираат на секс.

ken-levy-959-1476713469

Ако овие сличности можете да ги видите и вие, честитки, дефинитивно имате прљав мозок. Вие и авторот на текстов, кој и порано се има докажано на полето (тука и особено тука)…

ken-levy-155-1476713467 ken-levy-335-1476713470 ken-levy-585-1476713472 ken-levy-847-1476713466 ken-levy-876-1476713468 ken-levy-918-1476713465 ken-levy-926-1476713471 ken-levy-947-1476713464

Прочитајте и:  Болните и инвалидите да добиваат пари за секс од државата