Онлајн мапа на Скопје

mapaГеорги Станојевски успеал да направи мапа на Скопје врз основа на Google Maps, каде ги има внесено сите улици, позначајни објекти и правци на движење во градот. Сега може да давате инструкции и онлајн со едноставно праќање на линкот преку перманентна врска.  [SK map]

Прочитајте и:  ВИДЕО: Сабајлево на излез од Скопје - Како да не возиш на замрзнат автопат
СПОДЕЛЕТЕ